Our Blog

Verslag van Henk:

Vandaag heerlijk weer om te fietsen, het bleef wel bewolkt maar de temperatuur was prima!

Met 13 personen:  Joost, Willem, Ineke, Els, Gerda K, Mieke, Jan R, Hetty, Elsa, Maria, Dorien, Margreet en ikzelf vertrokken wij richting de pont van Kinderdijk om vanaf daar bij De Loet koffie te drinken. Onderweg op bankjes bij de veerpont van Bergambacht onze boterhammen opgegeten.

Via de Lekdijk naar Rustpunt “Onder aan de Dijk” van fam. Van den Berg iets gedronken in de gezellige tuin. Hilariteit over de WC waar iedereen die ervan af kwam geheimzinnig over deed… Dus daarna ging iedereen natuurlijk wel even kijken….Ik verklap het maar niet zodat iedereen het misschien zelf een keertje kan ontdekken.

Daarna het Pontje genomen en na 50 km waren we weer terug in H.I. -Ambacht waar we na de Alblasserdamse brug afscheid van elkaar namen.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

 

admin

So, what do you think ?