Our Blog

Verslag van Gerda R.:

Met prachtig weer en 22 deelnemers was de tocht richting Rhoon. De groep moest wel gesplitst worden. Ini was bereid om groep 2 onder haar hoede te nemen. Ini had 10 en ik 12 pers. We gingen dezelfde route volgen, met een ruimte er tussen.

Via Sandelingen, Waalbos, richting Zuidpolder.  Hier even gestopt. Het werd al erg warm en de jasjes gingen uit. Er zou weinig wind zijn maar dat viel tegen, en natuurlijk tegen. Rustig door de Zuidpolder naar het Swifterbandpad om zo naar de Rhoonse grienden te gaan. Onze koffieadres was Brasserie Rhoon bij de golfbaan, altijd een fijne locatie.

Na de koffie toch weer verder richting Essendijk, Lageweg, Portland. Hier onze boterhammetjes gegeten. Ini zei al tegen mij dat daar genoeg bankjes waren.

De laatste kilometers via Voordijk, Barendrecht Noldijk, Wevershoek en Rijsoord. Hier afscheid genomen van degenen die naar Zwijndrecht gingen.

Ini was ons in Barendrecht uit het oog verloren en is verder haar eigen weg gaan volgen Ik zag haar groepje langs het spoor fietsen, toen wij onder de tunnel naar Wevershoek fietsten. Ini is verder langs het Waaltje gefietst en zo naar Ambacht. Ini had 38 en ik 39 km op de teller.

Evelien en Gerrit Groeneveld hebben voor de 2de en laatste keer op proef meegefietst. Zij komen op de wachtlijst.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

 

admin

So, what do you think ?