Our Blog

Verslag van Emmie;

 “s Morgens om 9.00 uur valt er nog aardig wat regen en als ik een kwartier later (het is intussen droog)  bij Wielstaete aankom staan er maar 4 leden. Maar langzamerhand komen er meer bij.

Om half tien vertrekken we met 10 deelnemers. We fietsen de  Alblasserdamse brug over en we rijden langs de Achterwaterschap. Voor de Zijdeweg stoppen we voor een drinkpauze. We gaan daarna linksaf, bruggetje over richting de Donk. Duurt toch wel even voor we bij de theetuin zijn en als we daar aankomen blijkt hij gesloten. Nog even getelefoneerd maar er wordt niet opgenomen. Dan maar verder rijden voor de koffie.

In Goudriaan drinken we bij ‘t Raadhuis koffie. We zitten gezellig langs het water in de zon.  We gaan daarna naar Ottoland waar we onze lunchpauze houden. Daarna rijden we langs de Graafstroom en de Alblas.

Bij De Krom stoppen we om nog wat te drinken en daarna gaan we richting Ambacht.

Zie voor de overige foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

So, what do you think ?