Our Blog

Verslag van Gerda K.:

De weersverwachting voorspelde niet veel goeds. Er zou veel regen komen. Maar het was droog en de temperatuur was goed dus toch maar kijken of er mensen op zouden komen dagen. Bij aankomst in Wielstaete was er niemand. Even afwachten en warempel daar kwam Thea van O. en Lijnie. Wat te doen? De palingdistributie stond op het programma, maar gezien de weersvoorspelling zagen we daar van af.

Ik stelde voor om naar Bleskensgraaf te fietsen om koffie te drinken bij “De Burgemeester “, de enige koffiestop die om 10 uur al open is. Nergens op de route kun je voor 11 uur terecht! Lijnie had wel zin om te fietsen, maar Thea haakte af. Dus, hesjes aan en met z’n tweetjes op pad. Het was prachtig weer, we hadden zelfs een flauw zonnetje. In Bleskensgraaf wat gedronken en een gebakje erbij genomen en langs de andere kant van de Graafstroom weer terug gefietst. Rond half 12 begon het bij oud Alblas licht ter regenen. Niet erg genoeg om de regenpakken aan te trekken. Langzamerhand begon het wat harder te regenen. We waren zo dicht bij huis dat het de moeite niet was om ons nog te verkleden.

We waren na een kleine 30 km om kwart voor 12 thuis.

admin

So, what do you think ?