Our Blog

Verslag van Lianne:

Vandaag gefietst met 10 dames: Janny, Lijnie, Greet, Corrie E, Cora, Ini, Thea van O, Marleen, Cock en Lianne en 1 heer: Ries.

Wij zijn om 9.37 uur vertrokken met de waterbus vanuit Zwijndrecht. Het tochtje met de waterbus gaf al een vakantiegevoel, vooral ook door het prachtige weer. Vanuit Sliedrecht via Giessen Ouderkerk doorgereden naar Giessenburg waar we bij eetcafé “de kleine beurs” koffie hebben gedronken. De “wastafel” bij de toiletten is er een van weleer!

Daarna zijn we in vrolijke stemming doorgereden naar de kersenboomgaard Pek in Langerak. Heerlijk onder de parasol gezeten en gegeten. En natuurlijk inkopen gedaan. Er werden aardig wat kersen ingeslagen.

De temperatuur was inmiddels aardig opgelopen maar fietsend was het prima te doen. Vanuit Pek reden we via Goudriaan en Ottoland naar Vuilendam waar we onszelf op ijs trakteerden. Het laatste stuk is de bekende weg langs de Graafstroom.

Na ongeveer 55 km waren we weer op Ambachts grondgebied. Het was een leuke gezellige dag.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

One Comment

 1. COCK VERHOEVEN

  Korte recensie fietstocht woensdag 22juni

  Fietsweer TOP
  Route TOP
  Fietsleidster Lianne TOP

  We hebben allemaal genoten!!!

  Beantwoorden

So, what do you think ?