Verslag fietstocht wo 29 juni Schiedam en Delft

Verslag van Ini:

Met 15 fietsers naar de waterbus, richting Rotterdam. Ideaal fietsweer, goede temperatuur en weinig wind, dus geen jassen nodig.

Langs de Euromast naar de Westzeedijk, Vierhavenstraat, Marconistraat naar de Schiedamseweg en naar het centrum van Schiedam.

In de Bibliotheek in de Korenbeurs een plaatsje in de schaduw gevonden voor de koffie.

Nog een stukje verder door Schiedam naar het Prinses Beatrix Park en via de Windas. Hier raakte Nelly een stoeprandje en kwam te vallen. Gelukkig viel de schade mee en kon ze bijkomen van de schrik en weer verder fietsen. Door de Kerkbuurt en Kandelaar, richting De Delftse Schie.

Daar ergens in de schaduw van een paar bomen een boterham gegeten en verder naar Delft. Een paar bruggetjes over, kleine straatjes door en langs mooie grachtjes naar de Markt. De fietsen in een bewaakte fietsenstalling gezet en een uur uitgetrokken om een rondje te lopen of iets te gebruiken. Daarna nog een paar mooie straatjes door gefietst en aan de buitenkant van de stad weer richting Rotterdam via Overschie naar de waterbus.

Rob W. en Thea wilden verder terug fietsen, dus namen de Erasmusbrug en wij wilden de waterbus van 16.00 uur nemen. Pech! Uitgevallen, dus een half uur later en dus veel drukker. Dus ik denk dat Rob en Thea eerder thuis waren dan wij.

Wij ongeveer half 6 en 44 km op de teller, maar voor de 2 fietsers kwam daar nog zo’n 15 bij.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2022. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *