Our Blog

Verslag van Gerda R.:

Met 13 personen richting de Brug over de Noord. Hier stond Els ons op te wachten. Het zou een warme dag worden met een stevige wind.

Via Kortland naar Oud-Alblas om koffie te drinken bij Graan en Zo .Wat een mooi terras hebben ze.

Lekker de wind in de rug naar Bleskensgraaf en Brandwijk. Hier in de schaduw even een slok uit de fles. Nog maar even de Brandwijksedijk verder gefietst om naar Vuilendam te gaan.  Hier onze boterhammetjes opgegeten.

Nu de Gijberlandsedijk gevolgd om terug te fietsen naar Bleskensgraaf .Hier bij het vogelhuisje een ijsje gegeten. Nu de Heulenslag en Noordzijde gefietst naar Oud-Alblas richting de brug. Onder de viaduct afscheid genomen om ieder zijn weg naar huis te gaan. De temperatuur was al behoorlijk opgelopen.

Met 40 km op de teller en tegen 14 uur weer in H-I-A. waren we net voor de extra warmte weer thuis.

Kijk voor de foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

So, what do you think ?