Our Blog

Verslag van Ini:

Een grote opkomst vandaag, nl 18 mensen die niet bang waren dat het vandaag te heet zou worden. Op het programma stond  het Oogstpark, maar die is vanaf heden dit jaar vanwege een nieuwe uitbaatster alleen in de weekenden open.

Een stukje Zwijndrecht door en via de F16 naar de brug, die open moest voor een paar zeilboten. Daarna richting centrum om uit te komen aan de Blijenhoek voor de koffie bij Down Town. Een mooie plek onder grote parasols met uitzicht op de rivier.

Toen via de Prins Clausbrug door Stadswerven (een wijk in aanbouw), de Prins Hendrikbrug over en langs het Wantij door Oudelandshoek naar de Noordendijk. Die helemaal uitgereden in de schaduw van grote bomen en een heerlijk windje in de rug tot de Zuidendijk. Daar de Nieuwe Dordtse Biesbosch door. Een korte stop om iets te drinken en verder naar De Elzen en bij “herdenkingsbos De Vlinder” een plekje in de schaduw gezocht voor onze lunchpauze. Weer op de fiets geklommen en via de Zeedijk naar “Wittensteinpark” en ook daar weer lekker in de schaduw gereden.

Aan het eind van het pad kreeg Maja een lekke band. Echt helemaal plat, dus de hulp van de ANWB ingeroepen. Ze zou na ongeveer 45 min. geholpen worden. Thea en Marleen bleven bij haar en wij vervolgden onze weg. Door het Wielwijkpark en een stukje Wielwijk, dat prachtig opgeknapt is met nieuwbouw, naar de Zuidendijk en richting Dordtse brug. Daar afscheid genomen en voor sommigen ging de turbo aan richting huis. De rest volgde op hun eigen tempo en zo waren we vóór de ergste hitte weer thuis.

Later met Maja gebeld. Na een half uur wachten werd de fietsband van Maja bekeken of die geplakt kon worden, maar dat lukte niet. Toen is zij naar de fietsenmaker in Ambacht gebracht. Goede service dus. Thea en Marleen zijn samen naar huis gefietst.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

So, what do you think ?