Our Blog

Van de 6 deelnemers droegen er 5 een helm!!!!!

Verslag van Leo:

Door de te verwachten hitte geen route van ruim 60km maar een verkorte gewijzigde route van uiteindelijk 49 km. Via de ons bekende route: Dordrecht, Strijensas,Oeverlanden Hollandsch Diep, Strijen, Maasdam en Puttershoek met Ineke, Hetty, Jan R., Loek en Louisette.

Na 10 km een korte drinkstop en door naar Strijensas waar het restaurant  De Batterij pas om 12.00 uur zou open gaan. Doorgereden en weer na een 10 km een korte drinkstop. In Strijen bij Bistrot Le Gris aan de Nieuwe Haven koffie gedronken en na een ijsje bij Cafetaria Joep in Maasdam door naar Puttershoek waar de pont al op ons lag te wachten.

De laatste drinkstop was in Ambacht zelf. Onder de perenboom in de tuin van Ineke en Leo was het heerlijk toeven..!!

Om 14.00 uur en na 49 km voor de ergste hitte weer in Ambacht.

admin

So, what do you think ?