Our Blog

Verslag van Leo:

Met 5 personen; Gerda K, Jan R. Elsa, Corrie S en fietsleider Leo vertrokken wij met de waterbus lijn 23 precies om 9.37 uur vanuit Zwijndrecht rechtstreeks naar Sliedrecht. Dat was reuze handig en snel.

Het was zwaar bewolkt maar wel droog. Koffie gedronken in Gorkum, waar het zonnetje regelmatig doorkwam.

Via Arkel langs de Linge naar Hoogblokland en verder voor de volgende stop naar Hoornaar. Op ons bekende plekje bij de grote bronzen stier onze boterham opgegeten. Wat is ons landje toch mooi.

Verder naar Giessenburg waar aanstaande zaterdag een feestdag zou worden gehouden. Bijna bij elk huis (boerderij) was er in de tuin wel iets versierd…vele verschillende thema’s  werden voorbij gereden. Wat een kleurenpracht!

Volgende stop was in de Museumboerderij De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. Daar werd besloten om gezamenlijk terug naar Ambacht te fietsen…volgens Elsa was het nog 18 km via de kortste route. Na totaal 61 km kwamen wij om ongeveer 15.20 uur weer thuis aan.

admin

One Comment

  1. Mooie rit Leo. De regenpakken bleven in de fietstas want na de bewolking scheen de zon en genoten we volop! Jammer dat niet meer mensen mee zijn gaan fietsen.

    Beantwoorden

So, what do you think ?