Our Blog

Verslag van invaller Gerda K.

Overvallen; om 8.40 vanmorgen ging de telefoon. Een onbekend nummer. Het was Ini. Zij zou vandaag fietsleider zijn, maar na een coronatest was ze positief.

Of ik de rit wilde overnemen. Dat was even schrikken.  Ik was nog nooit naar Boerderij Buytenhof geweest, maar daarom juist wilde ik er gaan kijken. Gauw de computer geopend en gekeken hoe de weg erheen was en wat het vervolg van de route moest worden. Deze in mijn navigatie gezet, want zonder dit hulpmiddel verdwaal ik nog in mijn eigen huis!  Gauw in de kleren een kattenwasje en richting Wielstaete.

We vertrokken met 14 deelnemers en mooi weer. Gerda R. had ik als back up, dat was wel fijn.

De eerste stop was Restaurant Polderzicht bij Barendrecht.  Lekker op het terras. Ruimte genoeg. Via de Oude Maas richting Rhoon naar Buytenhof. Dat was voor mij een verrassing. In de winkel was van alles te koop. We hebben daar, met toestemming, ons brood gegeten.

Via de netkousbrug gingen we naar het Havenspoorpad en via Barendrecht in rustig tempo naar huis .

We waren na iets over de 40 km rond  kwart over twee weer thuis.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

 

admin

3 Comments

  1. Speciale dank aan Gerda K. die zo kort voor vertrek de rit over wilde nemen. Ik ben een beetje verkouden en had niet verwacht dat er iets aan de hand zou zijn. Maar helaas positief, dus niet fietsen. Bedankt voor de goede wensen.

    Beantwoorden

So, what do you think ?