Verslag fietstocht do 6 okt uittocht Loonse en Drunense duinen en Den Bosch

Verslag van Hetty:

Om even over negenen stonden 15 deelnemers klaar. Het was prachtig fietsweer! Zelf voelde ik mij eigenlijk, na overgeven ’s morgens, niet in staat om mee te gaan, maar ja je laat niet zomaar de anderen in de steek en wellicht doet de buitenlucht wel goed.

We arriveerden na enige vertraging onderweg op de P van De Roestelberg. De tocht ging langs een prachtige uitkijk over de duinen. Koffie met broeders en appeltaart op een heerlijk zonnig terras hadden we bij de Rustende Jager.

Verder ging de tocht langs het meer van de IJzeren Man met pauze om onze boterhammen op te eten, voordat we door het Dommeldal naar Den Bosch fietsten. Onze fietsen stalden we daar op de Parade. Daar gingen velen nog even kijken in de mooie St Jans Basiliek of wat shoppen in de leuke straatjes ( mooi vestje Margreet!). Zelf bewaakte ik vanaf een terras de fietsen. Door Den Bosch fietsten we nog even over de Markt en daarna langs het Afwateringskanaal. Een brug was afgesloten , vandaar verder door langs het kanaal richting de Emmamolen van Nieuwkuik voor een fris drankje. De tafels stonden voor ons klaar in een heerlijk zonnetje. Mijn energie was op maar met standje 4 op de E-bike kon ik nog net de tocht verder voltooien naar het vertrekpunt. Nog even een stop op de zandvlakte voor het afscheid van onze laatste uittocht dit jaar. Bedankt allemaal voor jullie meevoelen deze tocht en wat zijn we toch een fijne en gezellige club!

P.S. Wat een geluk dat ik onderweg niet hoefde over te geven. Kwam dat door de pepermuntjes van Henk? Bij thuiskomst was het echter direct flink mis…..

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder Foto’s

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2022. Bookmark de permalink.

2 reacties op Verslag fietstocht do 6 okt uittocht Loonse en Drunense duinen en Den Bosch

 1. Henk en Margreet schreef:

  Hetty , ondanks dat je helemaal niet in orde was , zeg maar goed ziek !! Was het voor ons toch een onvergetelijke mooie dag , mooie route , heerlijk weer en zoals meest leuk gezelschap..van harte beterschap

 2. Th Tijssen schreef:

  Voor mij was het de laatste tocht dit jaar en heb er van genoten.
  Ik kon dit jaar helaas niet zo vaak mee en vind het altijd heerlijk om mee te gaan.
  Maar met Theo gaat het niet altijd lekker en durf hem dan niet alleen te laten, maar ja zo is het leven.
  Ik ga al van het begin mee,nog voor dat Hetty de leiding over nam.
  Ik werd toen 60 en kon met de pre vut, wel getwijfeld of ik met 60 zou willen stoppen, ik had het zo naar mijn zin
  in het franciscus gasthuis maar Theo was en is 8 jaar ouder als ik,en je weet nooit hoe lang je nog samen kan zijn.
  We hebben nog vele mooie reizen gemaakt.
  Veel groeten allemaal en tot ziens.
  Liefs Theo en Dorien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *