Verslag fietstocht wo 19 okt 2e pannenkoekentocht

Verslag van Ini:

Na heel wat afmeldingen (o.a. vanwege corona, angst voor corona, griepprik), vertrokken wij vandaag met 10 leden (en 2 met de auto) voor de herfstrit met pannenkoeken toe. Mooi fietsweer, wel met een koude wind.

Via het (vernieuwde) fietspad van de Reeweg langs het nieuwe bedrijventerrein naar de Langeweg, achter het ziekenhuis door naar de Develpoort, langs de Devel naar het Kijfhoekkerkje, waar we even een korte stop hielden. Een stukje Heerjansdam door naar de Zuidpolder, waar we bij “de Kleine Duiker” stopten voor de koffie. Ik was er al een poosje niet geweest (en meerdere leden) en vonden het een verrassing om daar binnen te stappen. Wat ruim en gezellig om te zitten.

Daarna weer op de fiets om nog een klein rondje door Barendrecht te fietsen, want er werd op ons gewacht met de pannenkoeken. Jannie ging terug naar huis en wij met z’n 9en naar binnen. Daar sloten Paula en Ina nog aan en genoten we van onze heerlijke pannenkoek.

Terug naar huis via Heerjansdam en het Waalbos.

Zie voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2022. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *