Verslag fietstocht wo 29 maart de Loet

Verslag van Ini:

Het was wel koud, maar droog. 14 mensen die graag wilden fietsen, dus om 10 uur van start gegaan naar de brug naar Alblasserdam. Daar stond Els ons al op te wachten, dus verder via het oude dorp naar de Plantageweg en het fietspas naar de molens.

Het was nog niet druk, dus goed om te doen. Door naar de pont naar Krimpen a/d Lek en óp naar de koffie bij Noosa, bij het golfterrein. Daar werden we vriendelijk ontvangen en vlot werd de bestelling opgenomen en uitgevoerd.

Toen we lekker warm waren, weer naar de fietsen om de rit langs “De Loet” te rijden. Helaas een fijne miezerregen, maar we besloten om door te fietsen. Praktisch windstil. Maar goed ook, want bij het Kanocentrum was het droog en daar (onder de overkapping) onze boterham opgegeten.

Daarna richting de pont van Lekkerkerk. Daar kwam de wind op en toen hadden we wind tegen. Ook weer vlot naar de overkant gevaren en weer op de fiets om via de Tiendweg naar Alblasserdam en Oud Alblas te komen. Onderaan de brug weer afscheid genomen en om even na 2 uur waren we weer terug.

Droog ! En 34 km. op de teller.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *