Verslag fietstocht wo 19 april zorgboerderij Buytenhof Rhoon

Verslag van Paula J:

Prachtige zonnige dag met veel wind. Er kwamen maar liefst 29! deelnemers opdagen, van wie 1  vandaag op proef meefietste. Met 2 groepen met een tussenruimte op stap.

1e stop de Kleine Duiker. Binnen en buiten de koffie genuttigd.

Daarna verder naar Buytenhof, waar ik gereserveerd had voor de groep op het terras. Daar aangekomen bleek er echter weinig animo om weer te gaan zitten. Liever eerst de perenbloesem bekijken en wat lopen en foto’s maken. De boterhammen en drankjes werden al lopend en op de picknickbankjes genuttigd. Toen verzuimde ik ons af te melden,  omdat ze hadden gezegd dat er sowieso genoeg plaats buiten was als wilden we zitten. De 1e groep vertrok weer maar toen de helft van groep 2 erop aangesproken werd, waarom ze geen consumptie meer hadden genomen, misten zij daardoor de aansluiting met de rest van de 2e groep (mijn fout dus). Zij wisten ook mijn route niet  precies die ik op mijn smartphone heb. Zij zochten de weg op naar de Oude Maas. Corrie E en Jo kwamen helaas met elkaar in botsing en Corrie E kwam lelijk ten val op haar schouder en voelde zich niet lekker waardoor 112 gebeld werd. De ambulance heeft haar thuis afgezet. Haar schouder is gekneusd en haar fiets zal door Jan D. worden opgehaald.

Conclusie: Veel is het gevolg van mijn onervarenheid als fietsleider. Ik hoop dat Corrie snel herstelt. Ik heb ook mijn  excuses aangeboden bij Buytenhof (had ik dat maar eerder gedaan) en ze zien ons graag de volgende keer terug. Wie nog een keer met mij wil fietsen moet zich eerst even bedenken. Er kan zo weer iets gebeuren en koop een cap.

Met groep 1 en de helft van groep 2 zijn we via het St Clarabos, het Vrijenburgerbos en via Rijsoord naar huis teruggefietst.

Sandra M. die op proef heeft meegefietst wil graag lid worden.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *