Verslag fietstocht woensdag 23 augustus Oisterwijk en Kampina

Verslag van Hetty:

Wat boften we weer met het weer. 16 deelnemers en 4 auto’s stonden klaar bij Wielstaete.

2 leden arriveerden bij Wielstaete voor een thuistocht, maar hadden het fietsprogramma niet gelezen en konden helaas niet mee.

Met veel drukte onderweg kwamen we flink later aan bij de P van Natuurmonumenten Groot Speyk, maar via een verkorte fietsroute kwamen we toch redelijk op tijd bij ons koffieadres Kazerne By Robert in Oisterwijk.

Sommigen konden de verleiding niet weerstaan en namen er nog “verfijnd” gebak erbij. Nog even gekeken bij de bakkerij en het maken ervan en daarna over “Het Lint en het Stadhuis” langs het Klomp- en Eikenven naar Kasteel Nemelaer. Even een pauze daar voor onze boterhammen.

Verder over de mooie heide van de Kampina en het Belversven via Lennisheuvel naar het Boerderijterras van de Jacobushof in het Groenewoud. Daar een lekker verkoelend drankje genomen.

Het was warm maar heerlijk fietsen met veel schaduw van de bomen. Iedereen genoot. Daarna verder door het gebied van de Beerze en na nog een kijkje op het Groot Kolkven en het Groot Goorven en een sanitaire stop in het Bezoekerscentrum reden we (nu nagenoeg zonder oponthoud)  weer voldaan terug naar Ambacht.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Nieuwe foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

1 reactie op Verslag fietstocht woensdag 23 augustus Oisterwijk en Kampina

  1. Judith schreef:

    Het was weer een heerlijke dag. De heide mooi in bloei en mooie bospaden. Koffie bij Robert van Bockhoven was echt leuk. Jammer dat hij er zelf niet was.
    Bedankt Hetty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *