Verslag fietstocht wo 4 okt Pannenkoeken Oude Maas

Verslag van Ini:

Het was volle bak vandaag. Met 22 fietsers reden we om 10.00 uur weg in 2 groepen.

Gerda K. nam de 2e groep en zo fietsten we Ambacht uit, een stukje Pruimendijk naar Ridderkerk. Daar door het Oosterpark, de hele dijk aangehouden tot de Oranjestraat, daar naar beneden en naar de Manege Reyerbos gefietst voor de koffie.

Daarna naar de Verbindingsweg en langs station Barendrecht naar de Zuidpolder. Klein stukje verder gereden om aan de achterkant van het Pannenkoekenhuis uit te komen. Om half één waren we daar en daar zaten Ria S, Rob L. en Frida al op ons te wachten. Allemaal een plaatsje gevonden en we hebben de pannenkoeken heerlijk laten smaken. Afrekenen ging een beetje moeilijk, maar uiteindelijk is het toch gelukt waarna we onze reis verder naar huis konden afmaken.

De meesten gingen via Heerjansdam en door het Waalse bos terug naar huis en op de teller stond 35 km.

Joost B, Joke L. zijn niet komen opdagen. Ook voor Rob en Frida leek het zo te zijn, maar de fietsen stonden bij de fietsenmaker, vandaar dat zij met de auto zijn gekomen.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Nieuwe foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *