Verslag fietstocht wo 11 oktober, verrassingstocht

Verslag van Ini:

18 mensen kwamen er om deel te nemen aan de verrassingstocht voor vandaag. Er was nogal wat wind, maar het zou droog blijven. Langs het Waaltje gefietst naar Heerjansdam, langs station Barendrecht naar “De Bongerd”. Die helemaal doorgefietst en naar het Vrijenburgse bos. Ook helemaal tot het einde doorgereden en onder de A15 door naar Smitshoek, naar “t Schaapje”voor de koffie.

Na een lekkere rustpauze weer verder naar de “Netkous” en daar overheen naar het volgende bos bij de Charloise Lagendijk. De Groene Kruisweg overgestoken en toen naar Heijplaat. Daar wat straatjes door gereden en onze rust gevonden op de bankjes bij de haven. Het zonnetje kwam net iets door en daar onze boterhammen gegeten. Toen weer terug en “Het Havenspoor” opgezocht en zo terug naar Barendrecht gereden. Lekker wind in de rug. In Barendrecht nog even verkeerd gereden, maar gelukkig weer gevonden en via Heerjansdam weer naar Ambacht terug. Om 14.45 uur was iedereen weer thuis na een lange rit van 48 km. Maar niemand heeft gemopperd, want iedereen rijdt toch elektrisch !

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *