Verslag fietstocht woensdag 18 okt Merwelanden Zuileshoeve

Verslag van Paula J;

Met 13 leden vertrokken we met de Waterbus naar het Groothoofd waar Els T zich bij ons aansloot.

Met 14 leden over de Prins Clausbrug en Prins Hendrikbrug naar de Wantijdijk met flinke tegenwind. De Merwelanden in en na 13 km een koffie- of liever gezegd een warme chocolademelk stop mèt of zonder slagroom om op te warmen bij de Zuileshoeve. Een leuk adres met buiten zitjes rondom voor warmere dagen.

Verder over de Wantijdijk, stukje Zuidendijk, Zeedijk en Elzelingenweg naar Museum Twintighoeven waar iedereen zich naar de bankjes haastten om de boterhammen te nuttigen in het zonnetje. Sommigen keken nog even binnen maar de meesten waren hier al eerder geweest (waar niet als je al 25jaar bestaat!).

Daarna via knooppunten de weg naar de Zwijndrechtse brug gezocht. Daar namen we afscheid en werd ik bedankt en toegezongen voor de leuke tocht van pm 38km.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Nieuwe foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *