Verslag fietstocht do 26 okt verrassingstocht

Verslag van Emmie:

Het is s morgens erg mistig als  ik naar Wielstaete rijd. Ben benieuwd wie er allemaal meefietsen. Als ik daar aankom staan Frida en Rob er al. Na een poosje komt Kitty.

Om 10 uur vertrekken we met een klein select gezelschap om te gaan fietsen. We rijden langs de Waal, over de Achterambachtseweg en de Rijksstraatweg richting Barendrecht. Ik rijd de rit precies andersom en dat valt toch even tegen want ik moet mijn navigatie aanzetten om bij het Havenspoorpad te komen (ik rijd de rit nu andersom omdat de Gouden Leeuw waar ik koffie wil drinken pas om 12 uur open gaat). We gaan nu toch bij café ‘T Schaapje aan om daar koffie /thee te drinken.

We vervolgen onze weg weer. Intussen laat de zon zich ook zien en is het heerlijk weer. In het Zuiderpark nuttigen we onze lunch zittend in het zonnetje. We gaan weer verder en we stoppen daarna bij de Gouden Leeuw voor een koffie/ thee pauze (in de Gouden Leeuw zijn ze ‘s morgens wel om 10 uur al aanwezig dus als je van tevoren belt kan je al voor 12 uur daar koffie drinken).

We fietsen de laatste kilometers naar huis over het Dijkje en de Kruisweg langs Reyerbos. We rijden door het Oosterpark en we voelen al enkele druppels. Voor het echt doorzet met regenen zijn we al in Ambacht. Ik heb dus niet veel regen gehad maar de anderen moeten nog naar Zwijndrecht.

Het was een gezellige laatste rit van het seizoen zo met zijn vieren.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *