fietsclub_24_juli_Maasvlakte_010

Verslag van Leo: Deelnemers: Ineke, Bebbel, Rob.d.K, Margo, Paula P, Ria V, Bertus, Trudy, Wil H, Hetty, Anneke, Emmie, n Bep.vd.V, Lijnie en Leo = 15 x

Slechts 35 autokm naar Rozenburg. P-Plaats vlak bij het veer”Rozenburg/Maassluis”.

Prima weer…..windkracht 2/3 en veel zon! Via het “Brielse meer “naar Brielle…eerste (koffie) stop. Rondje kerk en naar Oostvoorne. Stop…met uitzicht op de maasvlakte…Verder via de dit jaar weer opengestelde Slufterroute.Stop met uitzicht op de 2e maasvlakte en verder richting Futureland (stop voor evt. film en maquette kijken en fouragering). Stipt op tijd richting de halte van de Ferry….wat een drukte…bomvol….maar voor ons nog net plaats genoeg. In Hoek.v.Holland richting Pier. Doch gemist ( die Leo).Op de strandboulevard een heerlijk ijsje gelikt! Verder via de “Waterkering”met de wind in de rug naar Maassluis en met de pont naar Rozenburg…60 km gereden met gezellige mensen en full speed!!!

Heen en terug op de A15 geen file…om 18.00 uur waren we weer thuis.

0 lekke banden.2 muggensteken.2 vliegen ingeslikt. 1 koffie. 1 biertje.2 liter water en1 ijsje…….nou wat wil je nog meer !

Met dank aan al die leden die zelf niet mee zijn geweest en toch hun uitgeknipte AD-bonnetjes voor een gratis overtocht hebben ingeleverd…..Bedankt !!!!