Our Blog

mini SAM_3231

Verslag van Arthur:

We gingen met 25 fietsers op pad, via de Zwijndrechtse bossen naar pannenkoekbakkerij Oude Maas waar wij van een gezellige koffiepauze met een rijk gevulde appelpunt en de gewenste slagroom hebben genoten. 

Daarna onze weg vervolgend richting Heinenoord dorp, Westdijk Westmaas en op het Binnenmaasstrandje onze boterham genuttigd.  Allemaal weer op ons stalen ros geklommen, via de Ritselaarsdijk  naar Maasdam voor het softijs of elk wat wils,we hadden tenslotte prachtig weer!!!!  Het laatste stuk naar het veer Puttershoek-Zwijndrecht. Ik denk dat we met elkaar een gezellige dag hebben genoten.

Klik hier voor de foto’s

admin

One Comment

  1. Wat een mooie rit ! De Hoekse Waard, maar toch anders, met vele verborgen weggetjes die Arthur feilloos wist te vinden. Bedankt.

    Beantwoorden

So, what do you think ?