Our Blog

0miniIMG_4557

Verslag van Hetty:

Dinsdag 31 mei van start met 9 deelnemers van onze fietsclub (Emmie, Jannie d’A, Lijnie en Floor, Hetty, Dorien, Cock en Els) en 3 meefietsers (Ineke, Rijnie en Wil). We reden allen de 50km route, behalve Els, zij reed de 80km! Er waren meer dan 200 deelnemers en de meesten reden de 50km.  

De waterbus is inbegrepen en we gingen iedere dag met de waterbus mee uit HIA naar Dordrecht en vice versa. Het startpunt was FC Dordrecht. Sommigen gingen na afloop nog een pizza eten bij Happy Italy of eten in Sophiastaete en Wielstaete.  Niet iedereen kon elke dag mee, maar dat is juist het voordeel van zo’n vierdaagse vlakbij.

Dinsdag ging de route 2 keer door Hendrik Ido Ambacht! We bezochten de Kijfhoekkerk en het Huis van Zessen in Alblasserdam.  Op woensdag ging de route na een stop bij Europarcs Biesbosch over de Moerdijkbrug door Lage en Hoge Zwaluwe naar Wagenberg. In Wagenberg genoten we van de typische Brabantse worstenbroodjes. Een onbekende, maar wel een beetje saaie route. Op donderdag een mooie route naar de Loet en het Streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen a/d IJssel. Een koude dag met behoorlijk wat wind tegen. Via de waterbus uit Krimpen a/d IJssel weer terug. Op donderdag een route door de Brabantse Biesbosch naar Werkendam voor een koffiepauze in het voormalige gemeentehuis van Werkendam. Via fort Bakkerskil en het pondje Steur door het mooie wetlandgebied met lepelaars naar het Biesboschmuseum. Na nog een drankje op het terras van de Jachthaven ging een ieder weer voldaan huiswaarts. Bedankt Emmie voor je goede fietsleiderschap!

Klik hier voor de foto’s

 

admin

So, what do you think ?