Verslag fietstocht do 8 juni Reeuwijkse plassen

Onze opvolgers!!!

Verslag van Anneke:

Na alle fietsen opgeladen met 18 deelnemers lekker op weg naar de plassen. Het zou niet gaan regenen, maar zodra we de fietsen hadden afgeladen begon het te regenen. We besloten om gelijk bij Reeuwijkse Hout maar koffie te gaan drinken. Maar gelukkig hadden we mevrouw Paulusma mee en deze zei dat de regen maar een half uurtje zou duren.

En inderdaad zij had helemaal gelijk en na de koffie heerlijk op pad langs de plassen Oukop en Driebruggen richting Woerden, en daar aangekomen bij de grote kerk geluncht. Deze punt van de kerk werd met een gigantische hoogwerker voorzien van nieuwe dakpannen, als je er naar keek, werd je gewoon draaierig.

Daarna via Linschoten, het sluisje van Montfoort en verder door naar Oudewater. Het weer was heerlijk geworden. Dus de vesten konden weer uit. Onderweg zagen we hele mooie en goed verzorgde tuinen.

In Oudewater ging de een winkelen en de ander koffie drinken, maar bijna iedereen ging een overheerlijk ijsje halen. Het was ook heel erg lekker.

Daarna weer op weg met enig oponthoud vanwege Arie B, die was zijn fietssleutel kwijt (in andere broekzak gedaan) konden we weer verder. Via Hogebrug en langs het water weer naar de parkeerplaats en met 56 km gefietst te hebben weer richting Hendrik Ido Ambacht.

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2017. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *