Our Blog

Fietstochten woensdag 1 juli

Helaas zijn de fietstochten die door Ini en Paula op woensdag 2 juli georganiseerd en voorbereid zijn vanwege het slechte weer afgelast. Jammer voor de 10 deelnemers en de fietsleiders Ini en Paula.

Fietstochten donderdag 2 juli

Verslag van Bebbel

Vanmorgen stonden we weer bij Wielstaete voor een tocht in 2 groepjes. Ik had Joke, Mieke en Willem en wij gingen richting Rhoon en dat hebben we via Rijsoord, Heerjansdam en Barendrecht gedaan.

In Polderzicht lekker koffie gedronken en een lekker taartje erbij. Toen was er even een bui, maar wij zaten lekker binnen. Na 3 kwartier weer op de pedalen en met een forse wind tegen weer verder. Op de weg terug hebben we ons boterhammetje gegeten op een bankje aan de Oude Maas en hadden we wind mee. Ook fijn en na 42km waren we weer thuis. Het was gezellig met Mieke, Joke en Willem en natuurlijk Bebbel.

Verslag van Lianne

Vandaag stond er een tocht gepland in de Krimpenerwaard. Gelukkig kwam er op tijd een berichtje van Hetty dat het fietspad bij het Loetbos tot 10 juli is afgesloten. Toch maar gekozen voor de Alblasserwaard. Om 9.30 uur vertrokken met Emmie, Tineke en Arie. Er waren donkere wolken te zien maar volgens buienradar zou het een grotendeels droge dag worden.

Na de koffie toch een bui en een donkere lucht. Even schuilen en toch maar regenkleding aangetrokken. Gelukkig was de bui van korte duur en de rest van de dag geen last meer gehad van nattigheid. 

Tijdens ons lunchmoment konden we heerlijk in de zon zitten met om ons heen een aantal ganzen. Op de lavendelplanten zaten heel veel vlinders. Onderweg zagen we veel ganzen en een aantal roofvogels. Ook een visdief gezien die net een lekker hapje uit het water haalde. Na een terugtocht met flinke tegenwind en een heel mooie wolkenlucht waren we rond 14.30 uur weer thuis. Ik vond het een gezellige dag.  

 

admin

So, what do you think ?