Our Blog

Verslag van Hetty:

Wat een perfect fietsweertje! Geen wind en een lekker zonnetje!  Bij de waterbus stonden we klaar met 5 heren en 4 dames; Willem, Rob, Jan R, Loek, Henk, Violette, Louisette, Margreet en ikzelf.

Via een route langs de havens naar Schiedam voor de koffie op het terras van het vroegere Stadhuis met zicht op de Grote of Sint Janskerk. Leuke oude stad trouwens; Schiedam.

Verder door de Kerkbuurt van Kethel naar de Vlaardinger Vaart. Deze helemaal gevolgd tot Schipluiden over een mooi fietspad. Onderweg geluncht bij het kunstwerk “De Stoelen”. Zie foto. Margreet had het wel flink benauwd daar bovenop een stoel. Wat heerlijk warm in het zonnetje, maar we moesten verder richting Delft.

Onderweg nog gezellig aan de pils en thee op het terras van het Koffiehuis de Hooiberg in het pittoreske kerkdorp ’t Woudt.

Via Den Horn naar het centrum van Delft. Hier een poosje vrijaf voor een wandelrondje. Het was gezellig druk met een volle markt. Nog even kijken bij het Centrum van Vermeer, waar we ook zijn schilderstuk zagen met de Oostpoort, waar we later nog onderdoor fietsten.

Terug via de Schie en langs huis De Tempel in Overschie.

We konden met de Waterbus van half 5 mee naar Ambacht en rond kwart over 5 was ik weer thuis na een heerlijke nazomerfietsdag met 55km op de teller.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”

admin

So, what do you think ?