Our Blog

Verslag van Henk:

In de ochtend gaven ze regen op en voor 10 uur was dat ook zo, maar om 10 uur werd het droog, weliswaar heel klein beetje miezer.

Met 9 personen op pad; Jan R, Piet, Willem, Hetty, Dorien, Corrie S, Mieke, Margreet en mijn persoontje. We kwamen om 10.45 uur bij de Krom aan, eigenlijk was hij pas om 11 uur open, maar ze waren zo vriendelijk om ons toch binnen te laten. Ze hadden een nieuwe interieur met heerlijke kuipstoelen echt leuk.

Na de koffie genuttigd te hebben verder de Alblasserwaard in richting Groot-Ammers. Bij de Pont van Bergambacht stonden vroeger bankjes maar die waren weg. Dus staan en/of op een steen onze boterham gegeten. Er kwam steeds meer wind en uiteraard hadden we die langs het water tegen….

Op naar Nieuw Lekkerland om bij de welbekende Cafetaria op het Plein binnen iets warms te drinken. Ze hadden niet meer op fietsers gerekend denk ik, want er moest eerst opgeruimd worden eer we konden zitten. Ook soep had hij niet, dus dan maar koffie en thee, maar ook dat ging niet vlekkeloos ipv 7 koffie en 2 thee, kregen we 5 koffie en 4 thee. 2 dames waren zo vriendelijk om dan maar thee te drinken.

Het viel me wel op dat zowel bij de Krom als ook bij de Cafetaria niet gevraagd werd naar onze QR code. Al met al een gezellige winderige dag en met 48 km op de teller waren we rond 14.45 uur weer thuis.

admin

So, what do you think ?