Our Blog

Verslag van Arthur: De enige donkere dag deze week, die troffen wij met ons tienen. Het regende wel wat, maar we besloten toch maar op het zadel plaats te nemen….. wel in het regenpak. Bij Intratuin ging er al iemand huiswaarts, dus waren er nog maar negen. Er werd besloten om verder te gaan richting Heinenoord via de tunnel het oude dorp door tot aan de palettenfabriek. En zo trapten we naar de Oude Maas. Daar hebben wij ons opgevrolijkt met koffie en appelpunt en ook het weer klaarde op. De Westdijk op de N217 onderdoor, zo reden we de kersenboomgaard tegemoet, het begon ook weer te regenen, maar de kersen waren zoet. Ook even een drinkpauze. De tocht ging richting Westdyk –Binnenmaas naar Mijnsherenland. Nog even een korte rustpauze bij recreatiepark Binnenmaas en dan naar pontje Puttershoek. Onderweg kreeg Margo nog een lekke band. Dat euvel was gelukkig in 5 minuten gepiept. O ja ik zou bijna de namen van de 9 dappere deelnemers vergeten: Bets Blaak, Bertus, Riet van Hassel,Wil van Torenburg, Margo,An van Bergen, Jannie Prins en Bep van de Velden.

 

admin

So, what do you think ?