Our Blog

fot 4 juli kersen

Verslag van Hetty: Vanwege tijdgebrek vroeg Bebel mij de tocht voor te bereiden, mede gezien het feit dat ik al routes in dit gebied voorhanden heb. Met 17 leden in 2 groepen per trein naar de kersen. Bij het uitstappen in Gorinchem scheen de zon al volop, dat beloofde een heerlijke dag te worden. Wij hebben inderdaad volop van de zon genoten, eindelijk! Op naar de eerste stop in de theetuin de Uitspanning bij Heukelum. De oogst van het eerste kersenras bleek mislukt te zijn vanwege het koude voorjaar, maar juist vanaf 4 juli waren er weer kersen te koop en wat waren ze weer lekker. Langs de Linge en fort Asperen verder naar de “Rust Wat” voor de lunchstop aan het water. We konden maar niet genoeg krijgen van het heerlijke zonnetje. Nog even voor de kerseninkoop en het lekkere fruitsap via een “blubberpad” bij landgoed Marienwaerdt naar de Hoenderik bij Trigt en dan weer tijdig in 2 groepen met de trein uit Beesd naar huis. Bij thuiskomst stond de kilometerteller op 50km.

Klik hier voor de foto’s

admin

So, what do you think ?