Our Blog

Verslag van Ini:

Om 9.45 uur weggereden met 21 personen voor de herfstkleurentocht. Door de hevige regenval van het afgelopen weekend niet de parken van Ridderkerk doorgereden, maar erlangs. Kon je toch de kleuren zien, al waren ze nog niet op z’n mooist. Dus langs De Gorzen naar de Ringdijk. Op de Donckselaan bij het kerkje even een pauze gehouden. Dat kerkje en de huisjes in het wijkje erbij, hoorden bij Huys ten Donck en waren bestemd voor hun personeel. Na de pauze daarom ook even door de Doncksestraat gereden en via de Kievitsweg en Het Dijkje terug richting Reijerbos om daar bij de manége koffie en warme chocomel te drinken. Na de koffiepauze werd ik verrast “door de woensdagfietsers” met iets lekkers en cadeaubonnen als dank voor de leuke tochten. Dat was echt niet nodig geweest hoor, want met jullie spontane reacties is het ook leuk om te proberen de ritten gezellig te maken EN DAT DOEN WE MET ELKAAR. Nogmaals allemaal hartelijk dank. Daarna dus weer op de fiets door Ridderkerk en via de Oosterparkweg naar de Pruimendijk en weer Ambacht in. Daar ging ieder zijn eigen weg na een rit van 27 km.

admin

So, what do you think ?