Our Blog

miniP1030009

Verslag van Rob:

24 fietsers bij Wielstaete die graag de laatste tocht van het seizoen willen fietsen. Het is mooi herfstweer en volgens het programma gaan we herfstkleuren zien. Waar kun je die zoal zien bijvoorbeeld in parken en lanen met bomen.

Het eerste park dat we aangedaan hebben is het Noordpark in Zwijndrecht. Bij de brug kwam Saskia er bij dus met 25 fietsers verder over de brug naar Dordrecht waar we door een aantal straten met hoge bomen gereden hebben naar het Weizigtpark. Daar even gestopt voor wat foto’s, over de Nassauweg en langs de begraafplaats naar het leerpark voor de koffie bij Belissimo. Na de koffie is Map naar huis gegaan, ze was niet helemaal fit. Hiervandaan door het Dordtwijkpark richting de Biesbosch. Boterhammetje in het zonnetje gegeten bij de Zuidhaven. Daarna over het fietspad langs de Nieuwe Merwede richting Kop van het land. Helaas is de Wantijdijk nog steeds gesloten dus een stukje over de provinciale weg naar de Noordendijk. Daarover langs Stadspolders naar Tuinwereld voor een drankje of de kerstafdeling bekijken. Hiervandaan richting Stadspolders naar het Wantijpark en verder langs het Merwesteinpark naar huis over de Zwijndrechtse brug. We hebben vele kleuren gezien van lichtgeel naar donkergroen en ook vele kleuren rood en volop door de bladeren gereden. Dit was een leuke en mooie tocht van zo’n 47 kilometer zie de foto’s die door Hetty gemaakt zijn.

Klik hier voor de foto’s

 

admin

So, what do you think ?