2015 verslag afsluiting fietsseizoen 25 nov

Verslag van Riet van Hassel:

Het is weer een heel gezellige afsluitingsdag geweest, zowel de middag als de avond. Er is weer heel veel werk verzet om er een geslaagde middag van te maken. Door Hetty, met weer de leuke fotoreportage en de quiz, de loterij, waar velen zich voor hebben ingezet. Ook dank aan allen die hebben bijgedragen aan deze gezellige middag. Ook heel fijn, dat de loterij zoveel muntjes heeft opgebracht voor de aanschaf van een nieuwe fietstrailer. Zo zie je de betrokkenheid van de leden.

Gezien de vele complimentjes en bedankjes, denk ik dat ook het etentje zeer geslaagd is geweest. Voor enkele mensen verrassend en onbekend; de Japanse manier van serveren. Alles is perfect verlopen en ik vond het leuk, mijn bijdrage hieraan te kunnen leveren. Nu kijken we al weer uit naar het nieuwe fietsseizoen, nog maar ruim 3 maanden en dan gaan we weer op de pedalen als het weer mee zit. 

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *