Our Blog

0mini IMG_4390-1

Verslag van Henk:

Ondanks het slechte weer, wat ze de hele dag opgaven, zijn we dan toch met 14 personen vertrokken. Weliswaar 20 minuten later vanwege een flinke bui. Via Heerjansdam naar de Zorgboerderij in Barendrecht en daar koffie gedronken. Onderweg nog een klein regenbuitje, maar dit was gelukkig van korte duur. Het was wel stevig doortrappen met veel wind, zeker voor de 5 personen zonder E-bike. Via de Golfbaan waar we een korte drinkpauze ingelast hadden, naar de Buytenhof in Rhoon. Velen hebben zich daar tegoed gedaan aan een lekkere lunch, zoals een kopje soep of pannenkoek, broodje boerenomelet enz. Langs de Oude Maas weer terug, met gelukkig de wind in de rug en er kwam zowaar nog een klein zonnetje bij. Al met al toch nog 45 km gefietst, en wij zijn zowaar allemaal thuisgekomen!

Klik hier voor de foto’s

 

admin

So, what do you think ?