0mini 20160430_100439

Op zaterdag 30 april organiseerde Roparun Team Ambacht een uitgepijlde fietstocht voor een goed doel. In onze nieuwsbrief stond een bericht hierover en Jannie d’ A, Cock en Hetty gaven aan de oproep gehoor.

Het was een leuke fietstocht naar De Donk en terug via Bleskensgraaf. Prima verzorgd met al aan de start koffie of thee, een stop onderweg met krentenbollen, drankje, fruit en chocola. Onderweg trakteerden we onszelf nog op een kroket bij het Vogelhuisje. Bij de finish na bijna 40 km werden we nog verrast op heerlijke zelfgemaakte soep en pannenkoeken. Volgend jaar weer! Een gezellige dag en bij het Vogelhuisje kwamen we Arie en Lenie tegen die hun fietstocht voor komende woensdag aan het voorbereiden waren.

One Comment

1. Cock Verhoeven

Jammer dat er niet meer leden van de fietsclub aanwezig waren op 30 april!!!!!!!!
    Het was tenslotte voor een goed doel.

Beantwoorden