Our Blog

Verslag van Jan D:

Met 15 deelnemers vertrokken vanaf Wielstaete. Het weer was niet zo best. Zouden we het droog houden? Nee dus, bij de rotonde aan de Reeweg werden de hemelsluizen opengetrokken, dus snel de regenpakken aangetrokken.

Door het recreatiegebied bij Rijsoord richting Heerjansdam en de Heinenoordtunnel. Ter hoogte van het pannenkoekenhuis begon het weer heel hard te regenen. Even geschuild op het plankier aan de oude Maas onder het afdak. Het liet zich aanzien dat de bui deze keer wat langer zou duren. Dus na wat overleg besloten om de koffie te vervroegen en gebruik te maken van de aanbieding koffie met appeltaart bij het Pannenkoekenhuis. Gebhard hoorde “appeltaart” en zat al bijna binnen. We lieten ons de appeltaart en koffie goed smaken. Een grote verrassing toen Ini zei, ik was 50 jaar getrouwd dus de appeltaart krijgen jullie van mij. We hebben haar nog even toegezongen. Nogmaals bedankt Ini.

Na de koffie toch doorgereden door de Heinenoordtunnel naar Klein Profijt. Zelfs nog buiten op het terras in het zonnetje gezeten. Helaas ging het wederom regenen, dus snel naar binnen. Het bezoekerscentrum bekeken en enkelen van ons namen nog een versnapering. Inmiddels was het weer droog, dus door naar Oud-Beijerland van daaruit in de regen via Mijnsheerenland en Maasdam naar het Pontje van Puttershoek. Zowaar brak de zon weer door.

Met 47 km op de teller kunnen wij ondanks het regenachtige weer terugkijken op een leuke tocht.

Kijk voor nog meer foto’s op de website onder de kop  “Foto’s”

admin

So, what do you think ?