Our Blog

Verslag van Leo, 

Wat een fietsdag….23/25° en een klein beetje wind. Met Gré, Corrie E, Lenie H, Plony, Jo en Ineke (Coby Steenhuis was zonder bericht afwezig). Vertrokken wij via de bekende route richting “Heinenoordtunnel”.

De eerste lift ging prima, maar de tweede was buiten gebruik! Dus schakelen en stevig trappen omhoog via de landbouwroute. Voor Plony was het even een stukje lopen (verkeerde versnelling).

Al spoedig kwamen wij aan in “Klein Profijt”.  Mooi uitzicht en lekkere koffie. Daarna via “Oud Beijerland” (markt) en “Goidschalxoord” naar “Heinenoord”. Deze keer over de tunnel, verder naar Puttershoek waar de pont al op ons lag te wachten.

Overvol naar de overkant. -14.30 uur- .Afscheid genomen en na 51 km (voor de woensdag) een ieder tevreden weer naar huis.

admin

So, what do you think ?