Our Blog

Verslag van Ini: 

Na veel afzeggingen, toch een ploegje bij elkaar gekregen om van een stralende fietsdag te kunnen genieten. Met Jannie, Tiny, Ina, Cock, Margo en Bep vd V. naar Polderzicht gereden.

De Zuidpolder in gereden en even van de fiets voor een kleine drinkstop. Dat kwam Ina goed uit, want zij wilde graag op iets lekkers trakteren, omdat zij zaterdag jarig is, een kroonjaar deze keer. Daar hebben we dan even de tijd voor genomen en een plaatje van geschoten om dit te vereeuwigen.

Toen óp naar de koffie. We konden alleen nog op het grote voorterras zitten en niet eens allemaal uit de zon. Maar de koffie smaakte goed met zo’n lekker glaasje erbij…..mmmm. Ina had een afspraak in het ziekenhuis, dus ging rustig terug fietsen. Dit had ik van tevoren met haar afgesproken, zodat zij toch vandaag een korte rit kon meegaan.

Wij naar de Heinenoordtunnel gefietst en helaas, aan de andere kant was de lift stuk. Naar boven fietsen dan maar. Arme Margo die het zonder ondersteuning moest doen. Boven weer de tijd genomen om op adem te komen en verder via Blaaksedijk en Mijnsheerenland naar de Binnenmaas. Daar in de schaduw van wat bomen ons brood gegeten en de weg vervolgd via Zwanengat naar Maasdam, waar we op het bekende terras een ijsje gegeten hebben.

Naar Puttershoek waar we best even op de pont moesten wachten voordat we naar de overkant konden. Het laatste stukje van de rit langs de Devel en de mensen uit Zwijndrecht gingen bij de rotonde richting huis en wij terug naar Ambacht, waar we tegen 16.00 uur aankwamen na 45 km.

admin

So, what do you think ?