Richting “Gaatkensbult”

Verslag van Ini:

Vandaag de laatste pannenkoekentocht van het jaar gefietst met 12 deelnemers. Jan en Yvonne D, Jan R. Hetty, Tineke, Corrie S., Mieke, Thea, Ria R., Gerda K en Christie.

Goed fietsweer. Zonnig maar wel een frisse, stevige wind. Door Rijsoord naar Wevershoek en daar een korte stop gemaakt. Langs station Barendrecht en sportpark Dierenstein naar het Kooiwalpad en uitgekomen bij kinderboerderij “de Kooi” voor de koffie. Door personeelstekort waren ze eigenlijk dicht, maar ze wilden ons wel van koffie voorzien, maar die moesten we dan buiten opdrinken. Beetje uit de wind en dat ging best.

Weer op de fiets gestapt en net als verleden week dezelfde route genomen naar het Pannenkoekenhuis. Daar namen we afscheid van 2 leden die niet mee gingen om pannenkoeken te eten, maar binnen zaten Ineke en Leo al op ons te wachten en later kwam ook Bep v.d.V. er nog bij.

Gezellig met elkaar gegeten en met elkaar terug gereden naar Ambacht. Vandaag ook om 14.45 uur weer thuis na 33 km.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Foto’s”