Verslag fietstocht wo 13 sept Brasserie Rhoon

Verslag van Gerda R:

Met 15 personen en nog een beetje fris, gingen we richting Sandelingen, Waalbos, Zuidpolder naar de Kleine Duiker. Hier even een drinkstop. Hier waren allemaal kraampjes met lokale producten, maar we hadden geen tijd om daar even rond te kijken. We hadden een tijd voor de koffie afgesproken bij de Brasserie.

Via Swifterbandpad, Koedoodpad en nog wat polderweggetje waren we mooi op tijd voor de koffie bij Brasserie Rhoon bij de golfbaan. Ze hadden een mooie lange tafel voor ons klaar gezet.

Nu heel de Veerweg terug, Lageweg om in het Bakkerspark onze boterhammen te gaan eten. Mooi park met veel bankjes. Nu via Bakkersdijk, Reiderpad, Meerwedesingel naar de muziekbuurt om zo weer in de Dorpsstraat van Barendrecht te komen.

Via Noldijk en Weverspark naar Rijsoord en bij de kerk afscheid van elkaar genomen en ging ieders zijn weg naar huis. Zelf fiets ik altijd door naar Ambacht. En om 13.45 en 41 km op de teller was het een gezellige dag met lekker weer.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *