Verslag fietstocht wo 27 sept IJsselmonde

Verslag van Gerda R.:

Mijn laatste fietstocht als fietsleider dit jaar met 22 fietsers.

Je merkt dat het ’s morgens nog wel fris is, maar het zou nog wel zonnig worden. Via Sandelingen, Hoogzand  naar Zevenbergsedijkje. Hier even een stop. Het dijkje afgefietst om naar onze koffieadres te gaan bij Brasserie op Zuid. Dit is een fijne locatie met een groot terras.

Verder Noordenkerkedijk richting de tunneltjes naar het park de Twee Heuvels om naar Lombardijen te gaan. Nu richting Barendrecht om daar onze boterham of een lekkere krentenbol te eten. We hadden een mooie plek bij een speelplaats met veel bankjes zodat iedereen kon zitten.

Nu maar richting huis via de Zuidpolder,  Heerjansdam, Develweg om bij de Kijfhoekkerk nog even te stoppen. De kerk was ook nog open. Sommigen zijn er nog in wezen kijken.

Het zonnetje scheen nu ook volop en het was opeens ook goed warm. De fietsers uit Zwijndrecht hadden dit keer geluk om vroegtijdig af te kunnen haken. Wij nog langs het Develpad, Sophialaan naar Wielstaete.

Om 13.45 uur en na 41 km was het een mooie en gezellige tocht.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Nieuwe foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *