Our Blog

Verslag van Ini:

Het was weer een gezellige rit vandaag. Willem, Paula J. en Cora fietsten vandaag met mij mee naar “Polderzicht” voor de koffie met…. Mmm, wat hebben ze daar toch veel lekkere taarten. We konden lekker op het terras zitten, corona-afstand en een beetje uit de wind.

Dat was wel fijn, want Paula had erg haar best moeten doen om ons tégen wind, bij te houden. Mijn fout, want Paula zonder ondersteuning had ik niet in de gaten gehad. Maar, ze had lekker gewerkt, zei ze.

Verder, om de Heinenoord tunnel heen, het fietspad naar Koedood genomen en via Rhoon naar een heerlijk rustig picknickplekje om onze boterham te eten. Op de Voordijk uitgekomen en via Barendrecht en Heerjansdam terug naar huis. Ruim 39 km op de teller.

Verslag van Jan R

Ruim voor tijd waren Lijnie, Mieke en Violette aangekomen bij Wielstaete en zijn we op weg gegaan richting de Moerdijkbrug. Via de Dordtse brug en de Zuidendijk richting de fietsbrug over de A16,  omdat het viaduct nabij het oude Refaja ziekenhuis buiten gebruik is vanwege werkzaamheden.

Dan langs de Rijksstraatweg terug naar de Wilhelminaboom. Daar aangekomen zijn we hartelijk ontvangen waarbij de eigenaar zei dat er nog maar weinig aanloop was tot nu toe.

Vervolgens het fietspad langs de Kil opgezocht en met veel tegenwind naar de Moerdijkbrug. Net voor de brug de lunch gebruikt en ondanks de wind (zie foto) zitten genieten van de zon en het uitzicht op de rivier. Daarvandaan via het viaduct over de A16 de polder ingegaan aan richting Dordrecht en zo weer via de Zuidendijk terug naar HIA 

admin

So, what do you think ?