Our Blog

 

Verslag van Ini:

Wat een weertje ! Vandaag gefietst met Bets, Gre en Gien via Rijsoord naar de manége in Ridderkerk. Het terras was open en hebben daar dus gezellig koffie gedronken. Door het Reijerbos, via de wijk Beverwaard (ivm opbrekingen van het fietspad) naar Slikkerveer.

Daar besloten door te rijden voor een rondje Eiland van Brienenoord. Terug naar Slikkerveer waar we lekker aan de Maas onze boterham hebben gegeten. Onderdijks onze weg vervolgd en net voorbij Huys ten Donck Kwamen we op het mooie nieuwe dubbele fietspad naar Ridderkerk. Veilig en een mooi uitzicht. Het fietspad achter de dijk aangehouden en door het centrum naar het Oosterpark en naar huis.

Met de wind waren we vandaag heel blij. Na 39 km om half 2 thuis.

Verslag van Jan D

Wederom met een klein groepje( Cock, Ina, Tineke) fietsen. Omdat het erg warm zou worden om half 10 vertrokken vanaf Wielstaete. Via het park richting Rijsoord en aldaar weer door het nieuwe park gereden richting Heerjansdam. Daar via het fietspad door het natuurgebied naar restaurant Polderzicht. We zochten een plekje in de schaduw en moesten aan 2 tafeltjes gaan zitten. Dat zijn we inmiddels al gewend. We lieten ons de koffie met een overheerlijk stukje boterkoek lekker smaken.

Na de koffie weer verder richting Rhoon. Toen weer naar het fietspad langs de Oude Maas gereden. Nog even gestopt op het plankier in de schaduw voor een slokje uit de eigen fles. Weer door richting Zwijndrecht. Langs het Kijfhoekkerkje dat open was. De fietsleider was daar nog nooit binnen geweest, dus even wezen kijken. Je kon daar koffie pakken en er stond een koelkastje met koele dranken. Daar hebben we dus maar even gebruik van gemaakt.

Daarna langs het Weetpunt richting huis. Voorbij de Pietermanpoort hebben we afscheid genomen van Cock waarna de rest van het groepje naar Ambacht ging

 

admin

So, what do you think ?