Verslag fietstocht do 3 juni Hoogvliet

Verslag van Gerda K: 

Met Els de K, Mieke, Judith en Henny vertrokken we voor een tocht van 50 of 60 km. richting Hoogvliet. Els zonder e-bike.  Zij gaf het tempo aan. 

Het was geweldig fietsweer. Wat bewolking afgewisseld met zon. Om de 10 km. stopten we even om wat water te drinken en bij Rhoon hebben we bij van Gameren koffie gedronken.

Wat is het een mooie tijd van het jaar want we werden begeleid door een kakofonie van zingende vogels en we zagen prachtig bloeiende bermen.

Bij de Chill Hill bij Hoogvliet was de volgende stop en daar hebben we wat gegeten. Verschillende mensen waren daar nog nooit geweest, dus succes was verzekerd. Tot dan hadden we alles over fietspad gereden en dat zouden we bijna de hele weg doen.

Intratuin was de volgende stop voor een plaspauze en wat drinken. Daarna kwamen we bij de netkousbrug die voor enkelen nieuw was.

Op het Havenspoorpad aangekomen zagen we aan de kant van de weg allerlei namen. Bij iedere boom stond een naam als herdenking. Het Havenspoorpad heet ook wel De Levensweg.

We kwamen op het punt om te kiezen voor de 50 of 60 km. fietsen. De meerderheid koos ervoor om door te fietsen en voor de 60 km. te gaan. We waren om 4 uur weer thuis.

Ik heb er erg van genoten en ik denk de anderen ook.

Kijk voor nog meer foto’s op de website onder kopje “Foto’s”

 

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2021. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *