Verslag fietstocht do 3 juni IJsselmonde

Verslag van Emmie: 

Ik vertrok met Arie, Margreet, Tineke, Thea en Willem. We reden richting Ridderkerk en daarna door het Oosterpark. De route ging verder richting de Brienenoordbrug. Daar hadden we onze koffiestop bij de Gouden Leeuw. Helaas waren ze nog niet geopend voor publiek. We mochten wel aan de tafels buiten zitten en koffie drinken. Omdat bij het voorfietsen het restaurant gesloten was, had ik nu uit voorzorg zelf koffie en thee meegenomen. We mochten ook, voor wie dat wilde, naar het toilet.

We reden verder en kwamen in het Zuiderpark waar we gestopt zijn voor de lunchpauze. Nadat iedereen gegeten en gedronken had zijn we verder gegaan richting Barendrecht waar we bij Café ‘t Schaapje onze volgende rustpauze hadden. Heerlijk op het terras gezeten en lang uitgerust.

Verder gereden richting Havenspoorpad en naar huis. Het was een gezellige en ontspannen rit.

Kijk voor een foto op deze website in het menu onder “Foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2021. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *