Verslag fietstocht wo 24 mei Hoeksche Waard

Verslag van Ini:

Met 20 man/vrouw op de fiets voor de verrassingstocht richting de
Hoekse Waard.

Het was een frisse wind, maar af en toe scheen ook de zon, wat wel weer lekker was. Via Heerjansdam, waar we een korte stop hielden, naar de tunnel bij Heinenoord.

Daarna via Blaaksedijk naar Restaurant Binnenmaas bij Mijnherenland voor de koffie. Helaas was het restaurant gesloten en leeggeruimd, dus geen koffie. Het tentje bij de speeltuin ging pas om 12.00 uur open, dus dan maar op een aantal bankjes onze “eigen koffie” gedronken. Het was er heerlijk om uit de wind en in de zon te zitten, dus dat viel dan toch weer mee.

De weg om de Binnenmaas gevolgd en aan de overkant bij het strandje onze boterhammen gegeten. Weg vervolgd en op de dijk in Maasdam bij de “Hoeksche Zuivel” naar beneden gefietst en daar heerlijk toch nog koffie gedronken. Ze hadden een aantal picknickbanken staan, dus voldoende ruimte om lekker buiten in de zon te zitten.

Onze weg vervolgd naar de pont van Puttershoek en aan de overkant afscheid genomen, want de meesten wilden direct naar huis. De rest van de groep ging door het Develpark en zo terug naar Ambacht, waar we om half 3 weer thuis waren na 45 km.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Nieuwe Foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *