Verslag fietstocht wo 31 mei rondje Dordse Biesbosch en museum “Twintighoeven”

Verslag van Ini:

Heerlijk fietsweer vandaag, met een frisse wind in de morgen. 20 mensen waren er om mee te fietsen naar Museum “Twintighoeve”.

Deze keer een andere weg naar de brug genomen, waar we dan ook moesten wachten, maar dat was maar kort. De weg naar de Zuidendijk genomen en via de Smitsweg naar Hotel v.d. Valk voor de koffie. Daarvan genoten en verder de reis vervolgd over de A16 heen, klein stukje door het industrieterrein naar de Wieldrechtse Zeedijk. Daar de Bovenweg genomen, zo door de Elzen naar het museum “Twintighoeve”. Helaas bleek die gesloten te zijn, vanwege krapte van het personeel.

Dan maar een lekkere lunchpauze ingelast en genoten van hun mooie tuin. Weer op de fiets dwars de Nieuwe Biesbosch door naar de Wieldrechtse Zeedijk. Deze terug genomen naar de Zuidendijk en deze weg gevolgd tot we weer in Zwijndrecht uitkwamen. Bij de brug afscheid genomen van de Zwijndrechtenaren en wij verder de weg naar Ambacht weer gevolgd tot we na een kleine 40 km. weer thuis waren. Kwart over 2 waren we weer terug.

Willem K. heeft voor de eerste keer op proef meegefietst.

Kijk voor nog meer foto’s in het menu onder “Nieuwe Foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2023. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *