Verslag afsluitbijeenkomst wo 29 nov Wielstaete

Wat een grote opkomst op onze afsluitbijeenkomst! Ook een aantal rustende leden was van de partij. Helaas konden een aantal zieken niet aanwezig zijn, onder wie onze voorzitter Tineke.

Bij binnenkomst  moest ieder een tafelnummer trekken. We begonnen wel wat later want we kregen de quiz, die Elsa in elkaar had gezet met allerlei foto’s,  maar niet op beeld. Gelukkig konden we met wat improvisatie toch nog een redelijke quiz tevoorschijn toveren. Een pluim voor Elsa.

Na de koffie met weer de heerlijke baksels van Lijnie, Margreet, Gerda K en Hanneke.

Allereerst werden de fietsers van de club met de meest hadden meegefietst gefeliciteerd: 1e prijs Gerda K (30 keer), Lenie H (25 keer) en gedeelde 3e prijs Gré  en Hanneke (24 keer). Bravo allemaal en ga zo door.

Vervolgens werden Emmie Hilmert (afwezig ivm vakantie) en Joke Lemson bedankt voor het onderdak verlenen van onze Duitse gasten tijdens hun verblijf hier in oktober.

Natuurlijk werden onze 11 fietsleiders van dit jaar ook nog bedankt: Henk, Leo, Emmie, Bebbel, Paula J., Gerda K, Ini, Gerda R, Jan R, Lianne en Hetty. Zonder hen is er geen fietsclub!

Bij de quiz werden vragen gesteld over fietsen en onze fietstochten dit jaar. Er werd flink overlegd met elkaar en als winnaar kwam ploeg 1 uit de bus en de poedelprijs ging naar ploeg 4. In de pauze werd druk gekletst met elkaar en genoten van een hartige versnapering,

Om 5 uur begon het Italiaans buffet met bijna 40 deelnemers. De soep en het toetje werden aan tafel geserveerd. Het smaakte heerlijk en het was bovenal supergezellig met elkaar. Een waardige afsluiting van een mooi fietsjaar.2023.

We wensen alle zieken beterschap en allen fijne feestdagen. Tot ziens op 18 januari 2024 op onze Algemene Ledenvergadering.

Kijk voor een aantal foto’s in het menu onder “Nieuwe foto’s”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 reactie op Verslag afsluitbijeenkomst wo 29 nov Wielstaete

1. Gerda Komen schreef:

Het was weer reuze gezellig. Jammer dat de apparatuur het liet afweten Knap dat de quiz toch kon worden gespeeld. Het eten was ook erg lekker.