Donatie uit CAIfonds

Op vrijdagavond 1 december waren Margreet, Jan en ikzelf aanwezig bij het bekend maken van de donaties uit het CAIfonds.

Dit fonds is opgeheven en heeft besloten om het restant uit te betalen aan het verenigingsleven van Hendrik-Ido-Ambacht. Je moest je hiervoor aanmelden en aan bepaalde criteria voldoen. De hoogte van het bedrag was mede afhankelijk van het aantal leden.

We waren heel benieuwd en het bedrag van 10.000 euro dat onze club ontving overtrof onze verwachtingen.

Het is bestemd voor speciale projecten, zoals voor onze trailer. We moeten het bedrag ook verantwoorden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

4 reacties op Donatie uit CAIfonds

1. Ini Koot schreef:

Ini Koot
    Wat een geweldig bedag ad € 10.000,– afkomstig van het CAI- fonds. Ik kan mij voorsteleen dat het jullie verwachtingen overtrof. Doe er mooie dingen mee !

2. Margreet schreef:

Wat waren we verrast door dat grote bedrag!
    Het zal goed besteed worden…..

3. Gerda Komen schreef:

Wat een mooi bedrag. Wat goed dat jullie je hiervoor hadden aangemeld. Het zal vast goed worden besteed.

4. Leo Drost schreef:

Hebben de andere leden nog inspraak over de uitgaven..?Wat moeten wij met zo,n groot bedrag.Een week fietsvakantie zou zo voor veel leden eindelijk in zicht komen.
    Of koop bv.4 e-bikes en verloot deze onder onze leden…..We horen het wel.