Verslagen fietstochten wo 23 september

Verslag van Gerda R:

Vandaag een korte fietstocht met Bep v V, Gien, Marleen, Plony, Tineke, Tiny. Marleen. Jo dacht dat ze niet aan de beurt was en kwam niet opdagen. 

Langs Graaf Willemlaan, Achterambachtseweg, Waalbos naar de koffie bij ‘t Ouwe Durp in Barendrecht. Hier lekker buiten gezeten.

Weer op de fiets werd het steeds zonniger. Nu richting Oude Maas. Deze een stuk gevolgd. Verder langs de Devel. Bij de Kijfhoekkerk even gestopt om een boterham te eten. De kerk was ook open. Nog even lekker rustig langs het Develpad en verder naar Wielstaete.

Hier waren  we om 13 uur en met 28 km op de teller was het een mooie korte en rustige rit. 

Verslag van Ini:

Weer een gezellige rit gehad met Lijnie, Ria R, Paula P, Margo, Els T, Riet v.C en Jennie naar de Rotte (alweer de Rotte, maar ik was zelf nog helemaal niet die kant op geweest).

Met de waterbus naar Stormpolders. Daar eerst aan de koffie bij “Leuk”. Via de Algerabrug naar Capelle, de Kralingse plas langs naar de Rotte. De bedoeling was om naar de beeldentuin van Artihove te gaan, maar…..te laat afgeslagen. Dus door het Hoge Berge Bos en recreatieschap Rottemeren gefietst tot we een picknickbank zagen om onze boterhammen te eten. Dat was heel goed te doen, want de zon liet zich toch regelmatig zien. Ook de wind werd steeds harder, maar dat hield het waarschijnlijk droog.

Terug naar de Rotte en aan de andere kant terug tot Café Oud Verlaat voor koffie/thee en een sanitaire stop. Dwars door Zevenkamp terug naar Capelle, de Algerabrug naar Stormpolder en met de waterbus terug naar Ambacht en Els naar Papendrecht.

Bijna 40 km en net op tijd thuis vóór een regenbui.

Kijk voor de foto’s in het menu van de website onder de kop “Foto’s”

 

Dit bericht is geplaatst in Verslagen 2020. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *